Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرباقری با بیان اینکه نمایشگاه مجازی به لحاظ نقدینگی، کمک بزرگی به ناشران می‌کند، گفت: در این نمایشگاه، کتاب‌های بدل از چرخه فروش حذف می‌شوند زیرا مخاطب با حوصله و آگاهانه انتخاب و خرید می‌کند.

«ابوالفضل میرباقری» در مورد برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: این نخستین تجربه برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران است که به دلیل شرایط ویژه ناشی از شیوع کرونا، فرصتی را در اختیار اهالی نشر و دوستداران کتاب قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید آن‌را به فال نیک گرفت و امیدوار بود در دوره‌های بعد بهتر و پررونق‌تر هم باشد.


مدیر انتشارات کتاب‌سرای تندیس با بیان اینکه نمایشگاه مجازی به لحاظ نقدینگی، کمک بزرگی به ناشران می‌کند، عنوان کرد: سازوکار  خرید و فروش در نمایشگاه مجازی شفاف است، چراکه ناشر و خریدار بدون واسطه و به‌طور مستقیم با هم در ارتباط هستند. در این نمایشگاه کتاب‌های بدل از چرخه فروش حذف می‌شوند زیرا مخاطب با حوصله و آگاهانه انتخاب و خرید می‌کند. حذف بسیاری از واسطه‌ها ازجمله ناشرانی که کتاب‌های دیگر ناشران را به فروش می‌رساندند از دیگر ویژگی‌های نمایشگاه مجازی کتاب است.


این ناشر خاطر نشان کرد: از دیگر مزیت‌های نمایشگاه مجازی کتاب، امکان دسترسی گسترده‌تر به کتاب‌ها و خرید کتاب با تخفیف است چون در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، بسیاری از ناشران شهرستانی و همچنین هموطنان در سایر استان‌ها به دلایل مختلف امکان حضور نداشتند.


میرباقری با اشاره به عرضه 409 عنوان از کتاب‌های انتشارات کتاب‌سرای تندیس در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ادامه داد: از این تعداد، حدود ‌130 عنوان در سال جاری به چاپ رسیده است و بیش از 100 عنوان از کتاب‌های ما نیز چاپ نخست هستند.


وی اظهار داشت : ازجمله کتاب‌های شاخص کتاب‌سرای تندیس که پیش‌بینی می‌کنم در نمایشگاه نیز با فروش خوبی روبه‌رو شوند، می‌توانم به مجموعه کتاب‌های هری پاتر با ترجمه ویدا اسلامیه، «راز داوینچی»، «دوزخ» و «خاستگاه» از آثار دن براون، «تلماسه»، مجموعه «ویچر» و کتاب‌های ژانر پلیسی اشاره کنم.

 

گفتنی است، نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمن آغاز و تا ششم  بهمن ماه در سامانه tehranbookfair.ir  ادامه خواهد داشت.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب مریم داوری نمایشگاه مجازی کتاب کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۹۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدمان به روزهای آینده است!

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: اولین روز از سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» صبح روز گذشته چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) آغاز و از ساعت ۱۰ درهای مصلی به روی مخاطبان کتاب دوست گشوده شدند.

روز اول نمایشگاه کتاب با چیدمان و ساخت غرفه توسط برخی از ناشران همراه رو بود و تقریباً در میانه نمایشگاه گرد و خاک حاصل از غرفه سازی ها قابل مشاهده بود. غرفه ها از ۱۳ اردیبهشت به ناشرانی که ساخت و ساز دارند تحویل داده شد و ناشرانی که طراحی خاصی نداشتند از ۱۶ اردیبهشت غرفه خود را تحویل گرفتند، اما در ساعت های اولیه ناشران بسیاری در حال چیدن کتاب های خود در قفسه بودند.

به گفته برخی از ناشران دستگاه های کارتخوان نیز تقریباً در نیمه های ظهر روز اول به غرفه داران تحویل داده شد و نمایشگاه تقریباً در همان ساعات اولیه میزبان مخاطبانی بود که مشغول خریداری کتاب های مورد علاقه خود بودند.

یکی از نکات سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حضور ناشرانی بود که سال گذشته در این رویداد حضور نداشتند و تقریباً در همین روز اول سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فروش خوبی کردند. برخی از این ناشران معتقدند گرچه مخاطب خود را همیشه دارند اما نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با مخاطب جدید است و برای از دست ندادن این فرصت در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کرده اند.

افتتاحیه رسمی نمایشگاه ساعت 15 با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر یمن در ایران، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی و رییس سی و پنجمین دوره و علی رمضانی، قائم مقام و سخنگوی این دوره از نمایشگاه، بدون حضور ریاست جمهوری برگزار شد.

دستگاه‌های راهنمای کتاب و راهنمای ناشران شبستان هم در گوشه‌های مختلف گذارده شده و مراجعه‌کنندگان می‌توانند کتاب خود یا ناشر مورد نظرشان را راحت‌تر پیدا کنند، البته غرفه‌های اطلاع‌رسانی در ورودی‌های مختلف شبستان و داخل شبستان راهنمایی مراجعه‌کنندگان هستند.

کوشک کتاب، گوشه نقد، سرای اهل قلم در بخش ناشران عمومی و کودک و نوجوان، برنامه های تخصصی در بخش سالن جوایز کتاب های سال جمهوری اسلامی ایران و سرای ملل نیز میزبان برنامه های فرهنگی نخستین روز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بودند. در این میان افتتاحیه غرفه یمن به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب به فردا موکول شد در حالی که در سال های گذشته در روز نخست این اتفاق رخ می داد.

بخش ناشران کودک و نوجوان و بین الملل نیز تقریباً روز آرامی را پشت سر گذاشتند و به گفته بسیاری از ناشران در بخش کودک و نوجوان روز اول با کارهایی از جمله چیدمان کتاب ها در قفسه ها و غرفه سازی پشت سر گذاشته شده است و امید ناشران به روزهای آینده است که به دلیل تعطیلات آخر هفته ای بتوانند میزبان مخاطبان و خانواده های کتاب دوست باشند.

اولین روز سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در فضایی آرام و همراه با آتش بازی شبانه به مناسبت افتتاحیه به پایان رسید.

کد خبر 6100992 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • امیدمان به روزهای آینده است!
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • هر آنچه که باید درباره نمایشگاه کتاب بدانیم + مکان‌های دسترسی، ساعت و نحوه خرید آنلاین
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات